Agenda workshops


Na lange overwegingen hebben wij besloten te stoppen met het aanbieden van workshops familieopstellingen. We doen dit werk nu 20 jaar en het is 'genoeg' geweest.
Dit betekent dat onze workshop van 17 juni de laatste zal zijn.
Wel blijven we nog beschikbaar voor het doen van opstellingen in een individuele setting, Gestalttherapie/coaching en supervisie.Eéndaagse workshops:
In een eendaagse workshop kunnen maximaal 5 deelnemers een eigen opstelling doen. De groep wordt verder aangevuld met deelnemers die (nog) geen eigen opstelling willen maken.
We adviseren echte 'nieuwkomers' in dit werk om eerst een workshop mee te maken zonder een eigen opstelling te doen. Dit omdat de meeste mensen wel met een vraag naar een workshop komen, maar deze vraag vaak nog aan de oppervlakte ligt. Een opstelling heeft meer kans van slagen en is in zijn doorwerking effectiever als iemands vraag komt vanuit een diepere laag met een innerlijk gevoelde nood. Zo'n vraagstelling kan zich in de tijd na een eerste workshop verder verdiepen en soms ook sterk veranderen.
Soms is een vraag waarmee iemand komt ook (nog) niet geschikt voor een opstelling en moet er eerst iets anders gebeuren, b.v. informatie zoeken of een individuele vorm van therapie. Meedoen met een workshop en in opstellingen van anderen staan is sowieso een diepgaande ervaring en voor velen vaak al meer dan genoeg. Daarnaast is het voor sommige mensen noodzakelijk om niet de druk te ervaren van „nu moet ik" en eerst eens rustig „de kat uit de boom” te kijken.


Workshops in 2017
* 15 januari (zondag) aanmelden
* 4 februari (za.dag) afgelast wegens omstandigheden
* 11 maart (za.dag)
aanmelden
* 14 mei (zondag)
aanmelden Geen opstellingsplaatsen meer. Alleen nog representanten.
* 17 juni (za.dag)
aanmelden Geen opstellingsplaatsen meer. Alleen nog representanten.

Werktijden
09.30 - ca. 17.30 uur
Plaats : Hilversum (op een nader aan te geven adres)

Verwijzers kunnen gratis meekomen met hun cliënten. Wel even aanmelden s.v.p.